WORKSHOP

Zo handelt u met succes op de Beursvloer
De workshop ‘Met succes handelen op de Beursvloer’ is de manier om u goed voor te bereiden op de Beursvloer die in de gemeente Dalfsen plaatsvindt. 

In de workshop komen onder meer de volgende vragen aan de orde
  • Wat is de Beursvloer? Wat kan ik daar verwachten en hoe werkt het?
  • Voor welke plannen van onze organisatie kan ik op de Beursvloer het beste terecht?
  • Hoe kunnen bedrijven ons daarbij van dienst zijn en waarom zouden zij dat willen?
  • Wat kunnen wij de bedrijven als tegenprestatie bieden?
  • Hoe gaat het verder na de Beursvloer?
Handelen zonder geld, kan dat?
De Beursvloer bestaat uit ruilhandel en u gaat ontdekken wat u met uw organisatie in huis heeft en waarom bedrijven zich daar graag aan verbinden. Het gaat dus niet om de problemen van de club, maar om het doel, de inzet en de plannen die u heeft. De kunst is om dat tijdens de Beursvloer kort en krachtig attractief naar voren te brengen. De workshop helpt u om dat uit te proberen en te oefenen. U krijgt daarbij documentatie mee, zodat u met het bestuur en vrijwilligers in uw organisatie verder aan de slag kunt, ook na de Beursvloer, met de samenwerking met bedrijven. 
 
Ervaren trainer
De workshop wordt gegeven door Henk Kinds. Hij is mede-ontwikkelaar van de Beursvloer en expert in de samenwerking tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Op de website van zijn bureau CPC ziet u daarvan voorbeelden; zie www.community-partnership.net. 
 
Workshop 2018
Op 19 september om 19.30 uur wordt de workshop gegeven in Kulturhus De Spil in Nieuwleusen. Aanmelden kan via het contactformulier van de website.