Op deze Pagina kunt u alles terugvinden over de Beursvloer. Van correspondentie die verstuurd is over de aankomende Beursvloer tot en met alles van de voorgaande jaren. U kunt dit terugvinden via de knop Archief.

De video's zijn onlangs naar deze pagina verplaatst zodat u ze ook op uw mobiele telefoon kunt bekijken.  
 
U kunt een en ander ook bekijken door een van deze links aan te klikken: 
Beursvloer 2016 / Beursvloer 2017 / Beursvloer 2018)

 
 Opgeven voor de Beursvloer en/of Workshop kan hier 
 ====================================================================================================
 

2018 Aankondiging Beursvloer - maandag 1 oktober 2018

Op woensdag 10 oktober 2018 wordt de derde Maatschappelijke Beursvloer in de gemeente Dalfsen georganiseerd. Deze keer vindt de Beursvloer plaats in het nieuwe Kulturhus De Spil in Nieuwleusen van 20.00 - 21.30 uur.

Bedrijven en vrijwilligersorganisaties kunnen op de Maatschappelijke Beursvloer  in een ongedwongen, dynamische sfeer diensten en goederen met elkaar uitwisselen. Ondernemers laten op deze manier hun maatschappelijke betrokkenheid zien en vrijwilligersorganisaties krijgen zo de benodigde hulp in menskracht, kennis en middelen. Alle deals worden gesloten op basis van wederkerigheid.

Er wordt op de Maatschappelijke Beursvloer niet met geld gehandeld en deelname is geheel gratis. Er hoeft ook géén stand opgebouwd te worden.

Op woensdag 19 september om 19.30 uur is er voor verenigingen en organisaties een voorbereidende workshop "Met succes handelen op de Beursvloer”. Er zijn geen kosten aan verbonden en deelname wordt van harte aanbevolen om goed beslagen ten ijs te komen.

Aanmelden voor zowel de workshop als de Beursvloer kan via de website www.beursvloerdalfsen.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Vrijwilligerspunt Dalfsen via 0529-793013 of info@vrijwilligerspuntdalfsen.nl


Terug naar de vorige pagina >