Op deze Pagina kunt u alles terugvinden over de Beursvloer. Van correspondentie die verstuurd is over de aankomende Beursvloer tot en met alles van de voorgaande jaren. U kunt dit terugvinden via de knop Archief.

De video's zijn onlangs naar deze pagina verplaatst zodat u ze ook op uw mobiele telefoon kunt bekijken.  
 
U kunt een en ander ook bekijken door een van deze links aan te klikken: 
Beursvloer 2016 / Beursvloer 2017 / Beursvloer 2018)

 
 Opgeven voor de Beursvloer en/of Workshop kan hier 
 ====================================================================================================
 

2017 Matches (63) - donderdag 5 oktober 2017

1.       Trefkoele+/Vereniging Bartimeús Sonneheerdt

Trefkoele+ verzorgt een blinde lunch/diner in ruil voor een presentatie over blindheid en slechtzienheid.

2.        Rosengaerde/De Overkant

Eén keer gratis zaalhuur voor Rosengaerde tegen naamsbekendheid met vermelding van adres.

3.       Rabobank/Flynth accountants/Welzijn Lemelerveld

In gesprek gaan over het vormen van een lokale alliantie "Veilig Financieel ouder worden”.

4.       Rosengaerde/Villa Kakelbont

Villa Kakelbont kan één keer gebruik maken van de Rosengaerde bus met chauffeur. Hiervoor komen mannen van Kakelbont op een vrijdag hout kloven.

 

5.       Gemeente Dalfens/welzijn Lemelerveld/Rabobank

In gesprek gaan over het vormen van een alliantie "Veilig Financieel ouder worden”. Welzijn zorgt voor een taalstage voor een statushouder.

6.       Bibliotheek/Taalpunt Dalfsen/Humanitas

Bibliotheek en Taalpunt verzorgen samen een presentatie over hun activiteiten voor de vrijwilligers. Humanitas stelt ruimte en tijd beschikbaar.

7.       Luinstra Watermanagement/Moeder aarde monument

Luinstra stelt een hydraulische graafkraan met zandbak en sorteerknijper beschikbaar, inclusief transport en bediening om grote stenen op spuiwal te plaatsen. In ruil krijgt het personeel een rondleiding bij het monument en mogen ze het festival bijwonenl.

8.       Caprisma/gemeente Dalfsen

Gemeente Dalfsen biedt werkplek aan kandidaten van Caprisma aan die werkervaringsplekken zoeken om te werken aan re-integratie

9.       Ondernemend Dalfsen/Philadelphia

Philadelphia presenteert een kinderboerderij op de lentefair, de 2e zaterdag van april 2018. Als tegenprestatie gaat het bestuur van Ondernemend Daflsen een dag pannenkoeken bakken.

10.   Trefkoele+/Vrijwilligerspunt Dalfsen

De vrijwilligerswaarderingsavond van het Vrijwilligerspunt zal op 9 december plaats vinden. De Trefkoele stelt de zaal en middelen beschikbaar.

11.   Albert Heijn/Dorcas winkel

AH biedt kookplein aan waar Dorcas medewerkers AH gerechten gaan koken met AH producten. Er komt een flyer van de actie die mede de publiciteit van Dorcas vergroot.

 

12.   MI-communicatie/Plaatselijk Belang dorp Dalfsen

Plaatselijk Belang krijgt hulp bij brainstormen over PR actie in ruil voor netwerk gemeente.

13.   Rabobank/Rosengaerde

De Rabobank verzorgt een info middag/avond over financiële uitbuiting voor medewerkers Rosengaerde. Kennis van medewerkers wordt zo vergroot zodat zij de signalen kunnen herkennen bij de ouderen waar zij thuis komen.

14.   Goudzwaard makelaardij/Dorcas

Dorcas krijgt advies over energiebesparende maatregelen in ruil voor reclame van Goudzwaard in Dorcas winkel.

15.   Lions club Ommen-Dalfsen/De Zonnebloem Nieuwleusen

De Lions club helpt bij een dagje uit van de Zonnebloem met vervoer en extra handjes en geeft ondersteuning bij fondsenwerving in ruil voor publiciteit.

16.   Villa Kakelbont/Landstede Welzijn/Prins Landbouwmachines

Villa Kakelbont ontvangt productiewerk van Prins voor cliënten. Landstede levert een papierversnipperaar.

17.   Luinstra Watermanagement/Mantelzorgteam Dalfsen

Luinstra Watermanagement komt op 8 november in de Buzz-on-tour meepraten over het thema "Werk&Mantelzorg”. Het Mantelzorgteam organiseert een inspirerend gesprek tussen ondernemers, gemeente en mantelzorgteam, onder het genot van een ontbijt.

18.   Philadelphia Zorg/Plaatselijk Belang dorp Dalfsen

Philadelphia pakt de kerstattenties in voor de leden van Plaatselijk Belang. Als tegenprestatie verzorgt Plaatselijk Belang promotie voor de winkel Tof via Facebook, nieuwsbrief, media en netwerk.

19.   L.M.B. Prins/Mantelzorgteam Dalfsen

L.M.B. Prins komt  op 8 november in de Buzz-on-tour meepraten over het thema "Werk&Mantelzorg”. Het Mantelzorgteam organiseert een inspirerend gesprek tussen ondernemers, gemeente en mantelzorgteam, onder het genot van een ontbijt.

20.   Rabobank/Landstede Welzijn

Rabobank geeft voorlichting over financiële uitbuiting en internet bankieren. Landstede stelt ruimte in De Olmen beschikbaar.

21.   Noggus&Noggus/Zonnebloem Nieuwleusen

Bezoek van 2 uur bij Noggus&Noggus door 10 personen in ruil voor publiciteit voor de Zonnebloem.

22.   Vluchtelingenwerk Dalfsen/Lions club Ommen-Dalfsen

Lions levert diensten voor het opstarten van het project "naai atelier” in ruil voor naamsvermelding.

23.   Gemeente Dalfsen/Ondernemend Dalfsen

Gemeente krijgt bij vergadering van Ondernemend Dalfsen spreektijd over taalstages voor statushouders. Ondernemend Dalfsen krijgt spreektijd met nieuwe wethouder Schuurman over synergie gemeente en Ondernemend Dalfsen.

24.   Rabobank/Notaris Vechtstede

In gesprek gaan over het vormen van een lokale alliantie "Veilig financieel ouder worden”.

25.   Vluchtelingenwerk/Rosengaerde

Rosengaerde levert materialen voor de start van het naai project, zorgt voor promotie, plaatst oproepen voor naaimachines en stoffen en levert tekst en flyers aan. Vluchtelingewerk gaat koken met statushouders in de huiskamers van Rosengaerde.

26.   Rabobank/Philadelphia

In gesprek gaan over het vormen van een alliantie "Veilig financieel ouder worden”. Philadelphia regelt eenmalig een vergaderlocatie.

27.   Luinstra Watermanagement/Rosengaerde

Luinstra gaat 2 vijvers leegpompen bij Rosengaerde in ruil voor naamsbekendheid.

28.   L.M.B. Prins/Rosengaerde/Hoveniersbedrijf Rosengaerde

In ruil voor naamsbekendheid levert Prins tuinverlichting, kabelwerk materiaal en machine verhuur.  

29.   De Wijnstaete/Vluchtelingenwerk Dalfsen

Wijnstaete biedt taalstage plekken voor statushouders. Ook oriëntatie op werk en leren.    Vluchtelingenwerk zorgt voor kleine groepjes (max. 3 personen) van verschillende nationaliteiten.

30.   Ondernemende Dalfsen/Philadelphia

Ondernemers mogen tot kerst gebruik maken van de etalage. Philadelphia zorgt voor een presentje voor alle leden van Ondernemend Dalfsen.

31.   Luinstra Watermanagement/Taalpunt

Taalpunt komt voorlichting geven hoe een taalmeter (om laaggeletterdheid te meten) kan worden ingebed in een functioneringsgesprek.

32.   Gemeente Dalfsen/Zonnebloem Nieuwleusen

Gemeente vraagt 5 medewerkers om 1 dagdeel met eigen auto gasten van de Zonnebloem een uitje te bezorgen. Zonnebloem zorgt voor voldoende publiciteit in de media.

33.   Dalfsennet/Vrijwilligerspunt Dalfsen

Dalfsennet levert foto’s voor de Facebook pagina van Landstede. Vrijwilligerspunt verzorgt de vacature voor een fotograaf en schrijver voor Dalfsennet.

34.   Landstede Welzijn/Thuisbegeleiding Zwolle

Thuisbegeleiding Zwolle helpt bij tuinonderhoud in ruil voor naamsbekendheid.

35.   Vluchtelingenwerk/Noggus&Noggus

Noggus&Noggus levert, op verzoek, stoffen en leer voor naai atelier. Vluchtelingenwerk zorgt voor reclame voor kringloopbedrijf in een krantenartikel.

36.   Kerkelijk Zalencentrum De Overkant/Lions Club Ommen-Dalfsen

De Overkant levert een zaal voor een activiteit in ruil voor afname consumpties en naamsbekendheid.

37.   L.M.B. Prins/Moeder Aarde Monument i.o.

In ruil voor een rondleiding op de ring door Moeder Aarde Monument i.o. zorgt Prins voor het verplaatsen van stenen m.b.v. een shovel.

38.   Rosengaerde/Thuisbegeleiding Zwolle

Thuisbegeleiding verzorgt 1 dagdeel handmassage en bewegingsactiviteiten bij Rosengaerde in ruil voor promotie en naamsbekendheid.

39.   Mantelzorgteam/Taalpunt

Mantelzorgteam zorgt voor bewustwording van laaggeletterdheid onder mantelzorgers zodat zorgvragers en mantelzorgers op de juiste manier ondersteund kunnen worden.

40.   Albert Heijn/Mantelzorgteam Dalfsen

Albert Heijn komt in de Buzz-on-tour meepraten over het thema "Werk en Mantelzorg. Het Mantelzorgteam organiseert een inspirerend gesprek tussen ondernemers, gemeente en mantelzorgteam, onder het genot van een ontbijt.

41.   MI-Communicatie/Rosengaerde

MI-Communicatie gaat binnen ZP Dalfsen informeren naar mogelijkheden om Rosengaerde te helpen bij het realiseren van het terras en de voortuin in ruil voor vergaderruimte.

42.   Rosengaerde/Dorcas

Rosengaerde promoot dat Dorcas overbodige huisraad kan ophalen. Tegenprestatie is dat 5 medewerkers van Dorcas 1 dagdeel met cliënten gaan fietsen op de duofiets.

43.   Luinstra Watermanagement/Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij

Luinstra gaat 160 liter water verwarmen tot 60 graden en geeft advies ivm. nieuw pand. Vechtdal Brouwerij biedt rondleidingen en speciaal bier aan.

44.   MI-Communicatie/Landstede Welzijn

MI-Communicatie gaat Landstede Welzijn extra promoten via Facebook pagina van Dalfser Aanbod in ruil voor naamsvermelding.

45.   Rosengaerde/Plaatselijk Belang dorp Dalfsen

Plaatselijk Belang maakt zich sterk bij gemeente en supermarkt voor stoeptegels als wegwijzer van Rosengaerde naar supermarkt. Rosengaerde stelt in ruil hiervoor een ruimte beschikbaar op 25 januari 2018 voor de netwerkborrel van Plaatselijk Belang incl. koffie/thee.

46.   Philadelphia Veldwachterstraat/Vrijwilligerspunt Dalfsen

Philadelphia stelt een stageplek voor een statushouder beschikbaar. Het Vrijwilligerspunt zorgt voor een kook vrijwilliger en een crea vrijwilliger voor 1 dagdeel per week.

47.   Goudzwaard makelaardij/Speelotheek Dalfsen

In ruil voor een laptop voor de administratie van de speelotheek krijgt Goudzwaard makelaardij 10 jaarabonnementen en drie stuks speelgoed voor verschillende leeftijden voor op kantoor van de makelaardij.

48.   Albert Heijn/Rosengaerde

Rosengaerde geeft een lezing aan de medewerkers van AH over het herkennen van dementerende ouderen en wat te doen bij signalen. Albert Heijn geeft een workshop over gezonde voeding bij ouderen voor bewoners en medewerkers.

49.   MI-Communicatie/Landstede Welzijn

MI-Communicatie helpt met hoveniers benaderen/uitnodigen voor een brainstormsessie over vinden van oplossing voor structureel tuinonderhoud bij kwetsbare burgers in ruil voor naamsvermelding.

50.   Rosengaerde/Philadelphia

Philadelphia kan in de zomer van 2018 de bus van Rosengaerde een keer gebruiken. Zij maken daarvoor balkons op de bovenverdieping schoon.

51.   Rabobank/Humanitas

Humanitas gaat in gesprek over het vormen van een alliantie "Veilig financieel ouder worden”. Als tegenprestatie denkt Rabobank mee over PR voor Steunpunt Formulieren van Humanitas.

52.    Bibliotheek Dalfsen/Rosengaerde

De Bibliotheek verzorgt een digitale training voor ouderen. Rosengaerde zorgt voor de locatie, koffie/thee en werving van deelnemers.

53.   Ondernemend Dalfsen/Wijnstaete

Wijnstaete organiseert een wijn proef avond voor een halve dag hulp op de wijngaard van 30 mensen.

54.   Philadelphia/Ondernemend Dalfsen

Philadelphia verzorgt hand- en spandiensten tijden de Blauwe Bogen dagen in ruil voor 4 x een stand tijdens de Blauwe Bogen dagen.

55.   Noggus&Noggus/Rosengaerde

Via aanplakformulier in de Noggus&Noggus winkel vissen verkopen uit de vijver van Rosengaerde. Tegenprestatie is aankleding van de tuin, o.a. een beeld.

56.   Caprisma/Bartiméus

Medewerkers van Caprisma stellen zich beschikbaar voor de lunch in de Trefkoele+. Hiervoor worden zij in contact gebracht met Bartiméus in Zwolle.

57.   Rosengaerde/Dorcas winkel

Rosengaerde biedt goudvissen uit tuinvijver aan die Dorcas kan verkopen in de winkel. Dorcas zorgt voor het aansluiten op elektriciteit van de tuinverlichting.

58.   Gemeente Dalfsen/Philadelphia Dalfsen

De gemeente stelt 4 zwembad abonnementen beschikbaar voor seizoen 2018 voor 3 cliënten en 1 begeleider. Hiervoor levert Philadelphia 1 dag hand- en spandiensten in het zwembad Gerner.

59.   Luinstra Watermanagement/Landstede Welzijn

Voor instandhouding van "De Olmen” geeft Luinstra een financiële bijdrage. De Olmen stelt ruimte beschikbaar voor vergaderingen.

60.   De Overkant/Humanitas/MI-Communicatie

De Overkant en Humanitas gaan bekijken of er een mogelijkheid is tot informatie in een zaal van De Overkant. MI-Communicatie helpt met externe PR.

61.   Rosengaerde/Bibliotheek Dalfsen

Bibliotheek geeft uitleg over E-Books en biedt hulp en begeleiding in Rosengaerde, 1 x per kwartaal gedurende 1 jaar. Rosengaerde werft mensen, stelt ruimte beschikbaar en zorgt voor koffie/thee.

62.   Landstede Welzijn/Thuisbegeleiding Zwolle

Thuisbegeleiding zorgt voor 300 "likes” op Facebook voor Landstede Welzijn in ruil voor naamsvermelding.

63.   Villa Kakelbont/Vrijwilligerspunt Dalfsen

Het Vrijwilligerspunt zoekt een Coördinator/aanspreekpunt voor de moestuin en productiewerk voor 1 à 2 dagen per week in ruil voor gratis groente, fruit en plukbloemen.


Terug naar de vorige pagina >